Nieuws

Er is heel wat gebeurd in de afgelopen periode. Na de nationale rally hebben we ons gestort op de perikelen rond de mailboxen en de website. We hebben besloten om de mailboxen niet langer te koppelen aan de website. Bestuur, regiovertegenwoordigers enz enz maken nu gebruik van gmail mailboxen. In deze website zijn ze wel terug te vinden. En we hebben eindelijk weer een werkende website. De vorige was zo zwaar gehackt, dat er geen file meer onbeschadigd cq betrouwbaar was. Dit is nu een spiksplinternieuwe site, helemaal van scratch opgebouwd door Computer Support Almelo. Ook goed te lezen op tablet en smartphone. Zij verzorgen ook onderhoud, updates en back-ups van de site. Ze hebben knap werk verricht in een week tijd. Neem de tijd om even rond te kijken.

Het forum werkt ook weer, maar het is nieuw en helemaal leeg. Iedereen moet wel een nieuwe inlog aanmaken. Wil je actief deelnemen aan het Forum maak een account aan. Ben je YCCNL lid, mail dan je gebruikersnaam en lidmaatschapsnummer naar moc.l1521385714iamg@1521385714nedel1521385714.lncc1521385714y1521385714. Dan krijg je ook toegang tot het speciale leden gedeelte. Help ons het forum weer te vullen met allerhande leuke en nuttige zaken.

De website is nieuw. Zie je iets voor verbetering vatbaar of heb je een bijdrage, graag! Laten we van deze website weer een levendige website maken, vraag om een inlog en help mee. De evenementen commissie is ondertussen hard aan het werk om van alles te regelen voor de (inter)nationale rally in juni 2017. We houden jullie op de hoogte.

Het bestuur.