onze sponsoren

 

Promotrade              www.promo-trade.nl

De specialist in Flevoland op het gebied van premiums, relatiegeschenken, promotioneel textiel en kerstgeschenken (Bekijk onze producten)

Termaat motoren   www.termaatmotoren.nl

Termaat motoren is een familiebedrijf dat al sinds 1935 in Nijmegen voor u klaar staat met een deskundig advies. Wij zijn Yamaha exclusief dealer en hebben daardoor een grote expertise over dit mooie merk. Daarnaast hebben we een aparte showroom voor onze occasions van diverse merken. In een professionele en deskundige werkplaats staan onze monteurs klaar voor het onderhoud en reparaties van uw motorfiets.

Wij hebben een zeer groot assortiment motorkleding, helmen en accessoires van alle grote merken. Voor Arai Helmets zijn wij Technical Pro Shop in Nederland. Wij zijn voor Dainese gespecialiseerd in maatwerk kleding en D-air, airbag-pakken. Ook van Alpinestars hebben we het exclusieve recht in Nederland voor de airbag kleding. Wij hechten grote waarde aan veilige en goed passende motorkleding en nemen hier graag samen met u de tijd voor.

U bent van harte welkom in onze winkel in Nijmegen voor een deskundig en uitgebreid advies! Onze producten kunnen ook via de website besteld worden voor een vlotte levering aan huis. Bekijk onze uitgebreide collectie op deze website en profiteer van onze speciale aanbiedingen en prijzen!


Axel’s Bike shop      www.axelsbikeshop.nl 

Nieuwe producten in de collectie van de specialist in motoren in Noord-Holland

Nieuw in de collectie van de motoren expert in Heerhugowaard, gelegen in Noord-Holland, zijn de mooie motorbroeken van het merk Pando Moto. Deze broeken zijn voor stoere bikers, zowel dames als heren. Ze hebben een zeer fijne wassing, zeer fijne “looks” en bieden een uitstekende bescherming. De broeken zijn namelijk gemaakt van extra stevige stof, die niet snel beschadigt bij onverhoopte valpartijen. Hierdoor wordt je huid extra beschermd en worden verwondingen voorkomen.

 

Hier zou ook uw advertentie kunnen staan!!